В периода 05-07.03.2024 в Париж се проведе най-голямото в света Международно изпожение за композити  JEC WORLD 2024. Посетихме това водещо за индустрията изложение, за да се запознаем с последните иновации при композитните материали, производственото оборудване, да взаимстваме модерни решения, които да имплементираме в нашата дейност, както и да установим на място полезни контакти с бъдещи наши партньори и доставчици.

Разбира се Париж ни очарова със своята величествена архитектура и Айфеловата кула беше задължителна спирка от престоя ни.

Във връзка с разширяване на дейността си, РИМИСАР инвестира в увеличаване на производствения капацитет, а именно в изграждане на механо-работилница 480 кв.м. и следното професионално оборудване към нея

  • Машина за челно заваряване на пластмаси Wegener за изработка за цилиндри, конусни дъна и покриви и Листов валяк Wegener към нея
  • Фибро лазер 3 KW с работна маса 1500мм х 3000мм
  • 100 -тонен хидравличен абкант за огъване на ламарина с 3100мм работна дължина

Римисар се включи в благотворителна инициатива в подкрепа на Галя Драганова (Апел за помощ). Галя е медицинска сестра по професия, силна и борбена жена, която през февруари 2021 г. е изправена пред тежко изпитание. След дълго страдание и многократно лечение в болница, тя губи по-голямата част от левия си крак. За да се върне към нормалния живот, Галя има нужда от поставяне на бедрена модулна протеза с микропроцесорно водоустойчиво коляно. Сумата от 55 800 лв. е непосилна за нейното семейство.

Всеки, който може да помогне, ще допринесе за сбъдване на нейната мечта да бъде независима и да се радва на живота, което е наше най-естествено право.

(*Всички преводи към дарителски сметки са освободени от такси)

Във връзка с увеличаване обема на производствената дейност, фирмата набира персонал.

Предлагаме добро трудово възнаграждение и социални придобивки ( ваучери за храна).

При интерес от Ваша страна, моля свържете се с нас на тел.: 0888 45 55 15

РИМИСАР ВИ ПОЖЕЛАВА СВЕТЪЛ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК! НЕКА ВЕЛИКДЕН ВНЕСЕ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ МИР, УЮТ И ТОПЛИНА! БЪДЕТЕ  ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!

РИМИСАР ЕООД УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ ПРОЕКТИ ЗА АУРУБИС БЪЛГАРИЯ АД – ПРОИЗВОДСТВО, ДЕМОНТАЖ И МОНТАЖ НА СТЪКЛОПЛАСТОВ КОМИН С ДИАМЕТЪР 3200 ММ И ВИСОЧИНА 140 М.

Съгласно възложен от АУРУБИС БЪЛГАРИЯ проект, РИМИСАР ЕООД произведе и достави на територията на възложителя  в гр. Пирдоп стъклопластов отстойник с диаметър 8500 мм.

В навечерието на Коледните празници и на прага на новата 2021 г. Ви пожелаваме много здраве и благоденствие, лични и професионални успехи! Нека Новата година да ни донесе повече поводи за щастие и срещи с  приятели, повече сбъднати мечти и усмивки! Бъдете здрави!